STØTTENETVÆRK OMKRING DE UKRAINSKE FLYGTNINGE I VILDBJERG

Udgivet tor d. 17. mar 2022, kl. 11:43
Nyhed

Magtesløshed! Er blevet en kendt følelse for de fleste i disse uger, hvor vi følger situationen i Ukraine dag for dag - time for time.

I Vildbjerg kirke vil vi gerne bakke op om at tage godt imod de ukrainske flygtninge der finder hertil.

Det vil vi gøre ved at lave forskellige arrangementer og forsøge at knytte bånd.

Første arrangement bliver en gudstjeneste søndag den 3. april kl. 15 i Vildbjerg kirke, med efterfølgende fælles kaffebord i Kirkecentret.

Der vil være tolk på under hele arrangementet den 3.

Har du lyst til at bære med i netværket, så meld dig her, så får du mail, når kirken arrangerer noget, eller der er brug for hjælp til konkrete tiltag.

Meld dig til netværket

Har du spørgsmål, gode ideer eller andet, så kontakt kirke og kulturmedarbejder Britta Vig Carlsen 40144011 eller bca@km.dk