STILLIGSANNONCE: ORGANIST I TIMRING OG TIPHEDE

Udgivet ons d. 5. maj 2021, kl. 08:00

Organist

En fast stilling som organist  ved Timring-Tiphede kirke er ledig pr. 1. august.

Stillingen er på 200 timer om året.

Organisten skal varetage følgende opgaver:

·        Musikledsagelse på orgel til almindelige gudstjenester og øvrige kirkelige handlinger

·        Afløsning i Vildbjerg og Nøvling kirker

·        Arrangere koncerter i samarbejde med kolleger i pastoratet

Vi forventer, at du:

• Er uddannet organist
  • Er en positiv, selvstændig og udadvendt person, med gode samarbejdsevner
  • Er fleksibel i fht. fordeling af tjenester

Vi kan tilbyde:

• Et selvstændigt job med stor indflydelse på opgaveløsningen
  • Gode kollegaer

Ansættelse sker ved Timring-Tiphede Sogns Menighedsråd beliggende Møltrupvej 48, 7480 Vildbjerg.

Stillingen rummer geografisk fleksibilitet, som betyder at medarbejderen har tjenester for Timring-Tiphede, Nøvling og Vildbjerg menighedsråd, der har et tæt samarbejde om kirkernes aktiviteter.

Orglet i Timring kirke er bygget af Frobenius i 1991. Det har 8 stemmer, 1 manual og pedal

Orglet i Tiphede kirke er bygget af  Frobenius i 1965. Det har 6 stemmer og 1 manual.

Ansættelsen er ikke dækket af overenskomst, hvorfor ansættelsen sker på individuelle vilkår, som aftales med menighedsrådet

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontaktperson Laura Højmose, tlf. 29911085.

Ansøgningen med relevante bilag sendes på mail: 8796fortrolig@sogn.dk

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 7. juni 2021.

Ansættelsessamtaler samt prøvespil forventes at finde sted i uge 24.