PÅ TUR MED PASTORATET 2022

Udgivet ons d. 1. sep 2021, kl. 09:13
Nyhed

Den 19.-26. august 2022 arrangerer pastoratet sammen med Felix rejser en tur til passionsspillet i Oberammergau, Tyskland, med efterfølgende feriedage i Alsace, Frankrig.

Turen er med bus. Der er plads til 50 tilmeldte.

Kirke- kulturmedarbejder Britta Vig Carlsen og hendes mand landbrugsskolelærer Martin Carlsen er rejseledere på turen

Hent folder om turen i en af områdets kirker eller i kirkecentret i Vildbjerg eller kontakt Britta på 40144011 eller bca@km.dk og meld dig som interesseret, så modtager du løbende ny information om turen

Se nærmere på ruten og nogle af seværdighederne her: Ruteoversigt

Mød de 2 skuespillere, der skal spille Jesus, og se, hvordan de nu skal lade hår og skæg gro... Skuespillere

Video om passionsspilet Introvideo Se billeder fra byen og fra den kæmpestore scene. Hør hvordan skuespillerne vælges 18 måneder før første opførelse. At der i 2022 er over 1000 skuespillere på scenen, at der er 450 børn med. Hør at man skal være fra byen for at være med, eller have boet der i 20 år! Og hør hvordan Corona satte en stopper for spillet i 2020, der ellers er blevet opført hvert 10. år siden 1633. Det fortælles også at hele holdet tager en tur til Israel for bedre at kunne sætte sig ind i kultur og stemning, som det var under påskehøjtiden i Jerusalem for snart 2000 år siden.

God fornøjelse