Udgivet fre d. 21. aug 2020, kl. 09:49

3 STÆRKE KVINDER PÅ STRIBE

Så melder pastoratets kkm-force klar!!

60 timers ugentlig arbejde til kirke og kulturmedarbejder opgaver, fordelt på 3 hoveder – Det bliver stort!

Brita Bach (B1) (længst til højre) Starter op med babysalmesang, minikonfirmander og konfirmander. Derudover bliver det Brita, der tager sig af koordinering af frivillige og kontakten til de kirkelige børneklubber i pastoratet. Brita medvirker også ved børnefamiliegudstjenesterne.

Ditte (i midten), skal udover sit kirkemusikerjob med de rytmiske gudstjenester, stå for babysalmesang og demenssalmesang. Hun har kontakt til pastoratets senior tilbud, kommer på fødselsdagsvisit og koordinerer kirkernes besøgstjeneste.

Britta Vig (B2) Lægger ud med Barselscafé, minikonfirmander, konfirmander og konfirmandcafé. Det er også Britta, der opdaterer hjemmeside og FB. Britta har kontakten til teenklubberne i pastoratet. Britta medvirker ved konfirmandgudstjenesterne.

Vi glæder os til at møde jer rundt omkring...

Kirke er noget vi laver sammen!

Kategorier Nyhed